Set van twee eiken houten Illum Wikkelso Capella fauteuils

Aantal: 2 fauteuils beschikbaar
Ontwerper: Illum Wikkelso
Producent: N. Eilersen
Land: Denemarken
Jaar: 1959
Artikelnummer: F2708

Omschrijving: Een paar massief eiken houten fauteuils ontworpen door Illum Wikkelsø, en geproduceerd door Niels Eilersen in Denemarken. Deze fauteuils met modelnaam no 4 Capella komen uit het eind van de jaren 50.
Voornamelijk de armleuningen laten de prachtige ambacht van deze fauteuils zien.
De kussens zijn voorzien van nieuw schuim en nieuwe stof waardoor je er weer jarenlang plezier van kunt hebben. Het hout is afgewerkt met Deense zeep wat de stoelen de mooie zachte verzadigde kleur geven. De fauteuils zijn in totaal 74 cm hoog, 68 cm breed en 70 cm diep en hebben een zithoogte van 42 cm.

Staat: De stoelen zijn in goede vintage staat, met nieuwe stoffering.

VERKOCHT / SOLD