Set van vier berken Pastoe SB03 stoelen van Cees Braakman

Aantal: 1 set van 4 stoelen
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe
Land: Nederland
Jaar: 1950
Artikel nummer: S1309

Omschrijving: Een set erg mooie en niet veel voorkomende model SB03 stoelen ontworpen door Cees Braakman voor Pastoe. Deze eetkamerstoelen zijn vandaag de dag moeilijk te vinden, vooral als een complete set. Deze stoelen zijn duidelijk geïnspireerd op de Charles Eames LCW stoelen. Prachtig aan deze stoelen zijn de gebogen plywood poten en rugleuning van berken. De rug en zitting zijn bekleed in een groene stof, welke mooi combineert met de kleur van het hout. De stoelen zijn 81 cm hoog, 47 cm breed en 55 cm diep.

Staat: De stoelen zijn voorzien van nieuwe stoffering en het houtwerk is goed schoongemaakt, de stoelen verkeren hierdoor in een goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD