Teak Poul Cadovius wandsysteem Royal System Denmark

Aantal: 1
Ontwerper: Poul Cadovius
Fabrikant: Royal System Denmark
Jaar: 1960
Artikel nummer: W18611905

Omschrijving: Teak houten wandsysteem ontworpen door Poul Cadovius en geproduceerd door Royal System Denmark. Deze wandkast uit de sixties bestaat uit 4 houten staanders, 6 planken, een kastje met twee schuifdeuren, een kast met een klep welke als bar meubel gebruikt kan worden en een ladenkast. De latten zijn ook van teakhout en hebben een heel mooi afgewerkt begin- en eind lat waardoor je aan de zijkant van de kast niet tegen gaatjes aankijkt. Het is een heel functioneel ontwerp welke naar smaak ingericht kan worden. De totale breedte van de kast zoals hij hier hangt is 244 cm bij 205 cm hoog.

Staat: De kast is in goede vintage staat.

GERESERVEERD / ON HOLD