Teak Deense Boomerang design fauteuil

Aantal: 1
Land: Denemarken
Jaar: Eind jaren 50 – begin jaren 60
Artikel nummer: F2583

Omschrijving: Prachtig vormgegeven Deense design fauteuil van massief Teak. De fauteuil is gemerkt met Made in Denmark en heeft veel weg van de Boomerang chair van Peter Hvidt en Orla Mølgaard Nielsen welke is geproduceerd door France and Daverkosen. Deze slanke fauteuil heeft een rugleuning en zitting van singels met kussens die zijn gestoffeerd in een wollen donkerblauwe De Ploeg meubelstof. Online kunnen wij vinden dat dit model Boomerang wordt genoemd, maar helaas hebben wij nog geen ontwerper of fabrikant aan de stoel kunnen koppelen. Het kan haast niet anders dat dit wel van een bekende ontwerper is.

Staat:  Het houtwerk verkeert in goede vintage staat. De kussens zijn voorzien van nieuwe stoffering.

VERKOCHT / SOLD