Hans Brockhage loop en schommelauto Schaukelwagen

Aantal: 1
Ontwerper: Hans Brockhage, Erwin Andrä en Mart Stam
Fabrikant: Siegfried Lenz
Land: Duitsland
Jaar: jaren 50
Artikel nummer: A469

Omschrijving: Zeer mooie schommelstoel, welke ook gebruikt kan worden als loopwagen als je hem omdraait. Deze fantastische wagen voor kinderen wordt de Schaukelwagen genoemd en is ontworpen door Hans Brockhage en Erwin Andra onder supervisie van Mart Stam. In 1956 ontving deze schommel auto de “spiel gut” prijs voor het bijzondere ontwerp. Deze auto is gemaakt van een beukenhouten frame, een gebogen plywood zitting en rode houten wielen met rubberen banden. Dit laat zien dat dit model de eerste editie is, aangezien de wielen later van kunststof zijn gemaakt. Deze wagen is niet alleen ontzettend leuk speelgoed voor kinderen, maar ook een prachtig decoratief item voor in uw interieur. Dit collectors item is 100 cm breed, 38 cm hoog en 37,5 cm diep.

Staat: De schommel wagen is in originele en goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact