Teak houten Pastoe FT14 fauteuil van Cees Braakman

Aantal: 2
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: Pastoe
Land: Nederland
Jaar: Eind jaren 50
Artikel nummer: F2663

Omschrijving: Erg mooie FT14 lounge chair ontworpen door Cees Braakman voor Pastoe. Deze prachtige fauteuil heeft een teak houten frame en is nog met de originele donker bruine wollen stof bekleed. Wij hebben de stof losgehaald om het schuim te vervangen en vervolgens weer vast gezet, zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De totale hoogte van de stoel is 73 cm, hij is 67 cm breed en in totaal 60 cm diep. De zithoogte is 42 cm en de diepte is 48 cm.

Staat: De stoel is in een goede originele vintage staat. Een van de twee fauteuils heeft twee kleine bijgewerkte gaatjes in de stof op het zitvlak, maar voor de rest is de fauteuil nog in een goede vintage staat. Eventueel kan de fauteuil tegen meerprijs door ons opnieuw gestoffeerd worden.

VERKOCHT / SOLD