Set van twee Gijs van der Sluis model 30 Fauteuils

 

Aantal: 1 set van twee fauteuils
Ontwerper: Gijs van der Sluis
Fabrikant: Van der Sluis Meubelen Culemborg, Nederland
Land:
Nederland
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer:
 F2644

Omschrijving:  Minimalistische Nederlandse design fauteuil ontworpen door Gijs van der Sluis in de jaren 60. Deze fauteuils hebben modelnaam 30 en zijn beiden opnieuw gestoffeerd in een zwart antraciet grijze grove meubelstof. De zitting en rugleuning leunen op een strak grijs gelakt metalen frame met houten armleuningen. Deze fauteuil laat goed de voorliefde van van der Sluis zien om strakke lijnen en minimalistisch ontwerp te combineren.
De fauteuils zijn 70 cm breed, 80 cm diep en 72 cm hoog en hebben een zithoogte van 40 cm.

Staat: De stoelen verkeren in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD