Eiken Rimbert Sandholdt model GT6835 ladenkastje

Aantal: 1
Designer: Rimbert Sandholdt
Fabrikant:  Glas & Trä Hovmantorp
Land: 
Zweden
Jaar: Jaren 50
Artikel nummer:
 K2573

Omschrijving: Zeldzaam ladenkastje ontworpen door Zweedse ontwerper Rimbert Sandholdt en geproduceerd door Glas & Trä Hovmantorp in de jaren 50. Dit kastje kan zeer goed gebruikt worden als bijzettafel, gangkastje (met een spiegel bijvoorbeeld) of als nachtkastje. Dit kastje is gemaakt van eiken hout en heeft prachtige iconische details zoals bijvoorbeeld de lades of de pootjes. Het kastje is 62 cm breed, 30 cm diep en 50 cm hoog.

Staat: De kast had een zwarte kring op het bovenblad. Deze hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk te verwijderen. Heel licht is deze nog wel zichtbaar. Verder verkeert de kast in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD