Set van twee eiken Hans Wegner GE290 fauteuils voor Getama

 

Aantal: 1 set van 2 fauteuils
Ontwerper: Hans Wegner
Fabrikant: Getama
Land:  Denemarken
Jaar: 1960
Artikelnummer: F2813

Omschrijving: Prachtige set design fauteuils van bekende Deense ontwerper Hans Wegner. Hans Jørgen Wegner zijn ontwerpen stralen puur vakmanschap uit en kenmerkend is de minimalistische vormgeving. Deze icoon krijgt gelukkig ook een steeds grotere bekendheid in Nederland. En niet voor niets, Wegner ontwerpt super kwalitatieve meubels met een Deense elegantie zoals alleen Wegner dat kan. Deze fauteuil is gemaakt van massief eikenhout en is gestoffeerd in Kvadrat Hallingdal nummer 270 met twee kleuren draad namelijk grijs en bruin. Deze duurzame stof is ontworpen door Nanna Ditzel. Deze fauteuils zitten heerlijk, zijn onverwoestbaar en ook nog eens prachtig en zijn 75 cm breed, 78 cm diep en 70 cm hoog, met een zithoogte van 39 cm.

Staat: Deze lounge stoelen zijn in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD