Zwart leren Modernistische Deens design bank

Aantal: 1
Land: Denemarken
Jaar: Eind jaren 60
Artikel nummer: B2761

Omschrijving: Bijzonder mooie zwart leren bank afkomstig uit Denemarken. Deze bank biedt plek voor drie personen en is uitgevoerd in dik zwart leer met conische eiken houten pootjes. De bank heeft een prachtige rechte modernistische vormgeving en de brede armleuningen hebben een heel mooi en functioneel design. De hoge pootjes geven deze bank een zeer luchtige uitstraling, terwijl het toch wel een driepersoons bank is. Deze comfortabele bank is 195 cm breed, 80 cm diep en 65 cm hoog. De zithoogte is 40 cm.

Staat:  De bank verkeert in goede vintage staat. De singels zijn vervangen, zodat de bank weer lekker zit. Het leer en het hout zijn in zeer goede conditie.

VERKOCHT / SOLD