Set van 4 Hans Wegner Sawbuck model CH29 stoelen door Carl Hansen

 

 

Aantal: 1 set van 4 eetkamerstoelen
Ontwerper: Hans Wegner
Fabrikant: Carl Hansen and Son
Land: Odense, Denmark
Jaar: Jaren 50.
Artikelnummer: S1845

Omschrijving: Zeer mooie eetkamerstoelen, welke zijn ontworpen door Hans Wegner en zijn geproduceerd door Carl Hansen and Son in Odense, Denemarken. Het betreft een zeer oude set in goede staat. Het frame van de stoelen bestaat uit massief beukenhout en de zitting en de rugleuning uit gefineerd teakhout. De officiële naam van deze stoelen is de CH29, maar ze worden doorgaans de sawbuck chairs genoemd in verband met de vorm van de stoel. De stoelen zijn 51 cm breed, 47 cm diep en 82 cm hoog met een zithoogte van 43 cm.

Staat:  De stoelen verkeren in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD