Teakhouten Deens design fauteuil

Aantal: 1
Ontwerper: In de stijl van Illum Wikkelso
Land:  Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: F2300

Omschrijving: Mooie teakhouten fauteuil met organische vormgeving. De lijnen van dit stoeltje zijn een lust om te zien. De kussens zijn opnieuw gestoffeerd met een prachtige meubelstof welke zowel gele als groene draden bevat, waardoor de kleur met elk lichtval anders is. Soms is het bijna goudkleurig. Het rugkussen heeft een donsveren inhoud waardoor hij erg comfortabel zit. Wij geloven dat deze fauteuil van een noemenswaardige fabrikant afkomstig is, gezien de kwaliteit en de mooie vormgeving, deze fauteuil vertoont in ieder geval gelijkenis met de ontwerpen van Illum Wikkelso voor Niels Eilersen, of die van Ole Wanscher. Dat je er een mooi stuk mee in huis haalt is in ieder geval zeker! Deze fauteuil is 70 cm breed, 70 cm diep en 80 cm hoog. De zithoogte is 45 cm, wat deze fauteuil uiterst geschikt maakt voor de wat langere mensen.

Staat: De stoel verkeert in erg goede vintage staat. De kussens zijn opnieuw gestoffeerd.

VERKOCHT / SOLD