Set van drie lichtmetalen B-1198 Raak Amsterdam hang lampen

Aantal: 3
Fabrikant: Raak Amsterdam
Land: Nederland
Jaar: 1960
Artikel nummer: L2650

Omschrijving:  Mooie set van drie blank geanodiseerde lichtmetalen cilinder spot hanglampen geproduceerd door Raak Amsterdam in de jaren 60. De lampen worden in de catalogus omschreven als type B-1198. Een van de drie lampen is gemerkt. De lampen zijn gemaakt van aluminium en hebben een ingenieus ophangsysteem waardoor het lijkt dat de zwarte koker zweeft. Zodra de lamp aanstaat, geeft dit ook een prachtig lichteffect. De lampen zijn 11 cm in doorsnede en 30 cm hoog, hebben een porseleinen fitting en zijn voorzien van nieuwe zwarte stoffen kabels met een lengte van 170 cm.

Staat: Van dichtbij zijn er wat kleine lichte gebruikerssporen zichtbaar op de aluminium kokers, verder verkeren de lampen in goede staat.

VERKOCHT / SOLD