Bruin leren Deens design tweezitter bank

Aantal: 1
Fabrikant: Vejen Pølstermøbelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: B2498

Omschrijving: Klein maar fijne donker bruin leren Deens design bank, geproduceerd door Vejen Polstermobelfabrik uit Denemarken. Deze tweezitter is uitgevoerd in bruin leer met conische licht houten pootjes. De bank heeft een zeer mooie mid century modernistische uitstraling welke als kenmerk heeft dat hij optisch niet veel ruimte inneemt. Deze comfortabele bank is 132 cm breed, 75 cm diep en 70 cm hoog. De zithoogte is 40 cm. Deze tweepersoons sofa hebben wij tegelijk gekocht met de driepersoons en zijn samen oorspronkelijk een set. Eventueel zijn de banken ook los van elkaar te koop.

Staat: Ondanks zijn leeftijd verkeert de bank in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact