Teak naaitafeltje van Coen de Vries voor Tetex

Aantal: 1
Ontwerper: Coen de Vries
Fabrikant: Tetex
Land: Nederland
Jaar: 1950s
Artikel nummer: A2666

Omschrijving: Super zeldzame naaitafeltje van Coen de Vries voor Tetex. Gemaakt van een wit gelakt metalen frame en een teak gefineerd kastje. Het lijkt een simpel ontwerp, maar de manier waarop het kastje te openen is, is werkelijk prachtig. De twee kleppen aan de bovenkant zijn naar buiten te openen waaronder een opberg plek zichtbaar word. Het is oorspronkelijk een naaikastje, maar hij is natuurlijk ook goed te gebruiken als handige bijzettafel en een opbergplek voor al uw tekenspullen, sieraden, accessoires etc. Kortom een prachtig uniek object.

Staat: Het kastje is gerestaureerd met behoud van patina en verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact