Vintage Nisse Strinning wandrek in teak

Aantal: 1 rek bestaande uit 4 zwarte staanders, 3 planken, een magazinerek en ophanghaakjes.
Ontwerper: Nils Nisse Strinning
Fabrikant: String Design AB
Land: Zweden
Jaar: circa 1960
Artikel nummer: W2258

Omschrijving: Mooi String wandrek ontworpen door Nisse Strinning. Wat ooit zijn afstudeerproject was, is nu een gewild item in een modern interieur. Dit rek is een echt vintage model uit het eind van de jaren 50 / begin jaren 60. De planken zijn uitgevoerd in gefineerd teak hout, vandaag de dag worden ze niet meer in teak gemaakt. Dit wandmeubel is 218 cm breed, 30 cm diep en 85 cm hoog.
Bijzonder aan dit rek zijn de twee metalen elementen die met zwart plastic zijn omtrokken: het magazinerek en de ophanghaakjes.
Dat maakt dit wandmeubel uiterst geschikt voor in de keuken. Berg er je kookboeken in op, een paar glazen of pannen op de planken en hang je handdoek, theedoek en pannenlappen aan de haakjes. Of gebruik hem juist om je materialen in op te bergen. Doosjes met stof of papier, bekers met pennen en potloden op de planken, inspiratieboeken op het rek en je scharen en linialen aan de haakjes. Zelfs voor de garderobe is hij geschikt met schoenen op het magazine rek en hoeden, petjes of sjaaltjes aan de haakjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Waarvoor ga jij dit juweeltje gebruiken?

Staat: Het Nisse strinning rek verkeert in goede vintage staat.

Prijs:

contactknoppen