Set van 4 Hans Wegner Wishbone chairs door Carl Hansen and Son model CH24

Aantal: Een set van 4 stoelen.
Ontwerper:  Hans Wegner
Fabrikant: Carl Hansen and Son
Land: Denemarken
Artikelnummer: S2620

Omschrijving: Set van vier prachtige Hans Wegner Wishbone chairs. Deze stoelen zijn vanaf 1949 geproduceerd door Carl Hansen and Son uit Odense, Denemarken. De officiële naam van de stoelen is ‘CH24’, maar ze worden doorgaans the Y chair of wishbone chair genoemd. Deze stoelen komen uit de jaren 60 en zijn gemaakt van een beuken houten frame met gevlochten papercord zitting. De stoelen zijn in totaal 74 cm hoog, 55 cm breed en 52 cm diep. De zithoogte van de stoelen is 43 cm.

Staat: De set van vier stoelen verkeren in goede vintage staat met prachtige patina zoals je dat graag ziet bij vintage stoelen. Desgewenst kunnen de stoelen gezeept of geolied afgewerkt worden.

VERKOCHT / SOLD