Ronde verlengbare eetkamertafel in Teak van Niels Moller voor Gudme

 

 

Aantal: 1
Ontwerper: Niels Moller
Fabrikant: Gudme Mobler
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1950
Artikel nummer: T2407

Omschrijving: Prachtige Deens design eetkamertafel ontworpen door Niels Moller en geproduceerd door Gudme Mobelfabrik, Denmark. Deze tafel heeft een kruispoot in het midden en is gemerkt met model nummer 24. Uitgevoerd in teak fineer en massief teakhouten poten. De tafel is uitschuifbaar en komt met twee extra bladen, welke beiden ook permanent geplaatst kunnen worden aangezien deze net zo mooi is afgewerkt als de rest van de tafel. Deze tafel is 73 cm hoog en heeft een diameter van 115 cm. Per extra tafelblad komt er 55 cm bij. Totaal uitgeschoven is de tafel 225 bij 115 cm.

Staat: De tafel verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD