Groen leren Deens design vierzits bank van Svend Skipper

 

Aantal: 1
Fabrikant: Skippers Møbler
Ontwerper: Svend Skipper
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1960
Artikelnummer: B2757

Omschrijving: Vintage leren sofa uit Denemarken ontworpen en gemaakt door Svend Skipper. Al zijn ontwerpen zijn door hem zelf gemaakt en uitsluitend op bestelling. Geen massa productie, maar authentieke Deense ambacht en kwaliteit. De bank is bekleed met donkergroen leer en heeft slanke houten pootjes. De bank is geschikt voor 4 personen, is 72 cm hoog, 240 cm breed, 75 cm diep en heeft een zithoogte van 43 cm. Deze bank is niet geschikt om in het midden van de ruimte te zetten. Het leer heeft prachtige patina en is verstevigd op de armleuning.

Staat: Het leer heeft een prachtige patina, de bank is geleefd en laat dit ook zien. Met de prijs is hier rekening mee gehouden.

VERKOCHT / SOLD