Teak eetkamertafel van Deense designer Henning Kjaernulf

 

Aantal: 1
Ontwerper: Henning Kjaernulf
Fabrikant: Vejle Mobelfabrik
Land: Denemarken
Periode: Jaren 60
Artikel nummer: T2509

Omschrijving: Prachtige Deense uitschuifbare eetkamertafel uitgevoerd in teakhout.
De extra bladen zijn mooi geïntegreerd in het ontwerp opgeborgen onder het blad, zodat de tafel zowel ingeklapt als uitgeklapt mooi is om te zien. Bijzonder aan deze tafel is dat eenmaal ingeklapt, je de bladen niet kunt zien, ook heeft de designer Henning Kjaernulf nagedacht over het mooie lijnenspel van het ontwerp. Dit detail maakt dat de tafel net even wat bijzonderder is dan een standaard eetkamertafel. Deze tafel is 140 cm lang, 90 cm breed en 74 cm hoog. Elke verlenging is 50 cm. Volledig uitgeklapt is de tafel 240 cm lang.

Staat: De tafel heeft een nieuwe laag olie gekregen en verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD