Hans Wegner GE290 fauteuil voor Getama

Aantal: 1 fauteuil met 1 hocker
Ontwerper: Hans Wegner
Fabrikant: Getama
Land:  Denemarken
Jaar: 1960
Artikelnummer: F2269

Omschrijving: Prachtige leren design fauteuil van Deense top ontwerper Hans Wegner. Hans Jørgen Wegner is een van de meest bekende Deense meubelontwerpers. Zijn ontwerpen stralen puur vakmanschap uit en kenmerkend is de minimalistische vormgeving. Deze icoon krijgt gelukkig ook een steeds grotere bekendheid in Nederland. En niet voor niets, Wegner ontwerpt super kwalitatieve meubels met een Deense elegantie zoals alleen Wegner dat kan. Deze fauteuil is gemaakt van massief eikenhout en is gestoffeerd in bruin leer. Wat in Denemarken erg belangrijk is, is dat design niet alleen maar mooi moet zijn, maar ook duurzaam en functioneel moet zijn. Een goed voorbeeld daarvan is deze GE290 fauteuil. Hij zit heerlijk, is onverwoestbaar en ook nog eens prachtig. De fauteuil is 75 cm breed, 78 cm diep en 70 cm hoog en heeft een zithoogte van 39 cm.

Staat: Deze lounge stoel vertoond patina behorend bij zijn leeftijd, maar verkeert  in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD