Pastoe CB03 berken highboard van Cees Braakman

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe
Land: Nederland
Jaar: 1953
Artikelnummer: K1858

Omschrijving: Zeer mooi en hard to find berken cabinet ontworpen door Cees Braakman en geproduceerd door Pastoe. Deze kast staat hoog op zijn pootjes en is daarmee zeer geschikt als buffet, drank en of voorraad kast. Achter de twee deuren bevinden zich planken. Aan de rechterkant kunnen deze planken naar voren geschoven worden. Links is onder andere een schuine plank geschikt voor flessen en glazen. Onder de twee harmonica deuren bevinden zich twee plywood gebogen anti stof lades. En tussen de poten nog een mooi geperforeerd blad om bijvoorbeeld wat mooie boeken neer te leggen. De kast is gemerkt en is 131 cm breed, 120 cm hoog en 48 cm diep.

Staat:  De kast verkeert in zeer goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD