Cees Braakman voor Pastoe Made to measure cabinet

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: Pastoe UMS
Land: Nederland
Jaar: 1960
Artikel nummer: K2014

Omschrijving: Stijvolle Pastoe ‘Made to Measure’ kast van Cees Braakman. Deze kast komt uit de ‘Made to Measure’ serie wat betekend dat de kast volledig demontabel was en geheel op maat gemaakt kon worden. Daarnaast verkocht Pastoe ook ‘standaard’ modellen, zoals deze kast. Deze kast bestaat uit twee grote deur met daarachter planken, een zwarte klep die gebruikt kan worden als bureau of bar en vier gebogen plywood lades. Behalve de zwarte klep is alles gemaakt van teakfineer en zijn de pootjes en handgreepjes van geborsteld staal. Deze veelzijdige kast heeft veel opbergruimte en komt daardoor overal van pas. De maten zijn 155 cm breed x 45 cm diep x 123 cm hoog.

Staat: Het zwarte klepje heeft gebruikssporen behorend bij de leeftijd. Hierdoor kun je zien dat de kast vintage is. Desgewenst kan de klep opnieuw gespoten worden. De kast verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD