Originele oude vintage Marokkaanse Beni Ouarain tapijt

Aantal: 1
Land: 
Marokko
Techniek: handgeknoopt
Artikel nummer:
 TAP2004

Omschrijving: Prachtig Berber tapijt uit Marokko. Dit tapijt is een echt oude Beni Ouarain handgeknoopt van ongeverfd natuurlijk wol. De Beni Ouarain kleden worden gekarakteriseerd door een simpel motief, in dit geval: zwarte en witte stippen. De Beni Ouarain zie je de laatste tijd vaker in het interieur verschijnen, en dat is niet gek: dit type kleed voelt zeer warm, zacht en comfortabel aan. Veel tapijten die je nu ziet zijn nieuw en soms vaak machinaal gemaakt. De oude tapijten herken je aan de 100% pure wol op wol en de afmeting. De echte vintage Beni Ourains zal je niet breder vinden dan 220 cm. Dit tapijt is 125 x 220 cm en ondanks dat het een zeer oud tapijt is, een prachtige tijdloze toevoeging aan uw interieur.

Staat:  Gezien het feit dat deze tapijten vintage zijn, kunnen er kleine sporen van gebruik aanwezig zijn.

VERKOCHT / SOLD

Contact