Vintage teak Deens design bureau in de stijl van Arne Vodder

Aantal: 1
Ontwerper: In de stijl van Arne Vodder
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60.
Artikel nummer: B2332

Omschrijving: Stijlvol Deens design bureau gemaakt van teakhout. Dit bureau is multifunctioneel en heeft een prachtige vormgeving. Slanke toelopende pootjes, 6 lades met een vormgeving die ons doen denken aan ontwerpen van Arne Vodder, en een teak gefineerd blad met een lichte ronding. Aan de achterkant van het bureau zijn nog drie vakken te vinden, waaronder een die afgelsoten kan worden, om bijvoorbeeld boeken of verzamelingen op te bergen. Hij kan daardoor ook heel goed midden in de ruimte geplaatst worden. Een bureau en opbergmeubel in een. Het bureau is 138 cm breed, 73 cm hoog en 72 cm diep.

Staat: Dit bureau heeft een kleine donkere streep op het bovenblad (zie foto), verder is hij in zeer goede staat.