Eames House bird in walnoot

Aantal: 1
Fabrikant: Vitra
Ontwerper: Ray and Carles Eames
Jaar: Ontwerp uit de Jaren 50

Omschrijving: Deze stijlvolle vogel is ontworpen door Charles en Ray Eames in de jaren 50. Als je kijkt naar interieur foto’s van Ray en Charles Eames eigen huis, dan zie je deze vogel ook veel terugkomen. De minimalistische vormgegeven vogel kan dan ook als een stukje kunst beschouwd worden en is als ware design icoon een mooie aanvulling voor ieder interieur. De House bird is 28 centimeter hoog, 9 centimeter breed en 21 centimeter diep en gemaakt van walnoot met staaldraden pootjes. De vogel blijft zelfstandig staan door te balanceren op zijn staart en zijn pootjes.

Staat: De Eames bird is een ontwerp uit de jaren 50, maar worden door Vitra nieuw geproduceerd. Deze vogel is nieuw en komt samen met een mooie doos en certificaat.

VERKOCHT / SOLD