Teak houten naaitafel van Severin Hansen

 

Aantal: 1
Ontwerper: Severin Hansen
Fabrikant: Haslev Møbelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1950
Artikel nummer: T2396

Omschrijving: Prachtige bijzettafel van Severin Hansen uitgevoerd in teak hout met de verfijnde details die we van Severin Hansen gewend zijn. Officieel is dit een naaitafel. In het bovenblad is blind een lade verwerkt waarin zich nog een origineel speldenkussen bevindt. Onder het blad is een gevlochten rieten mand voor bijvoorbeeld bollen wol, welke eventueel makkelijk te verwijderen is. Deze naaitafel is natuurlijk niet alleen voor naai benodigdheden, en kan ook zeer goed gebruikt worden als bijzettafel met ruime opbergmogelijkheid in de rieten mand. De afmetingen zijn 58,5 cm lang, 43,5 cm breed en 52 cm hoog.

Staat:  Op sommige plekken is het riet van de mand gebroken. De naaitafel verkeert verder in zeer goede staat.

VERKOCHT / SOLD