Ronde eetkamertafel toegeschreven aan Pastoe

Aantal: 1
Producent: Toegeschreven aan Pastoe
Land: Nederland
Jaar: 1960
Artikel nummer: T1981

Omschrijving: Ronde eetkamertafel uit de jaren 60 met een houten blad welke aan de bovenkant is afgewerkt met wit formica, en aan de zijkanten met teakhout. De tafel staat op vier zwart metalen pootjes met een in het oog springend ontwerp. De tafel komt uit Nederland en lijkt erg op de ontwerpen van Pastoe. De tafel is helaas niet gemerkt of teruggevonden in de catalogi. De tafel is 112 cm in diameter en 73 cm hoog. De dopjes van de pootjes kunnen uitgedraaid worden om de tafel recht te laten staan op een ondergrond die niet recht is. Dit maakt het ook mogelijk om de tafel iets hoger te stellen dan 73 cm hoogte.

Staat:  Het witte formica is een klein beetje vergeeld en heeft een klein chipje op de rand. De tafel verkeert in een vintage maar goede staat.

Locatie: Deze tafel staat in onze opslag en werkplaats op de Kanaaldijk in Landsmeer. Bij bezichtiging graag eerst even een afspraak maken. Wij kunnen dan in Landsmeer afspreken, of de tafel meenemen naar de winkel.

VERKOCHT / SOLD

Contact