Vintage Deense teak eetkamertafel uitschuifbaar

Aantal: 1
Land: 
Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer:
 T917

Omschrijving: Vintage Deense uitschuifbare eetkamertafel uitgevoerd in teakhout.
De extra bladen zijn mooi geïntegreerd in het ontwerp opgeborgen onder het blad, zodat de tafel zowel ingeklapt als uitgeklapt een prachtexemplaar is om te zien. Bijzonder aan deze tafel is dat de zijkanten rond lopen. Dit detail maakt dat de tafel net even wat meer is dan een standaard eetkamertafel. Op zijn breedste punt gemeten is deze tafel 123 cm lang. Hij is 85 cm breed en 75 cm hoog. Elke verlenging is 50 cm. Helemaal uitegklapt zal de tafel 223 cm lang zijn.

Staat: Op een extra blad zit een gerepareerde beschadiging van 1 bij 1 cm. Als de tafel ingeklapt is, is dit niet zichtbaar. De tafel heeft een nieuwe laag olie gekregen en verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD