Vintage Omnia wandysteem van Ernst Hilker

Aantal: 1
Fabrikant: Hilker Mobler
Land: Duitsland
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: W

Omschrijving: Prachtige modulair Omnia wand systeem ontworpen door Ernst Hilker vanaf de jaren 60 uit Duitsland. Dit wandsysteem is heel minimalistisch en heeft een strakke vormgeving, wat het een tijdloos meubelstuk maakt in onze ogen. Gebruik deze kast om aan te werken, of om in op te bergen en op tentoon te stellen. Deze wandkast bestaat uit: 2 kasten, een ladenkast met twee lades welke gebruikt kan worden als bureau, 4 planken, drie setjes pootjes om de kastjes op de grond te laten steunen en drie wandbeugels om de kast aan de muur te bevestigen. Dit systeem kan naar smaak ingedeeld worden. Zoals ingedeeld op de foto is de kast 180 cm breed, 41 cm diep en 220 cm hoog.

Staat:  Op het kastje en de ladenblok zijn een paar lichte krasjes van normaal gebruik. De rest van de kast is in zeer goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact