Set van 4 Deens design eetkamer stoelen van Farstrup

Aantal: Een set van 4 stoelen
Fabrikant: Farstrup
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: S2082

Omschrijving:  Gave set van 4 Farstrup eetkamerstoelen uit Denemarken. Deze kwaliteitsstoelen uit Denemarken zijn gemaakt van massief beuken en teak plywood. De zittingen zijn gestoffeerd met zwart skai, waarvan een van de vier stoelen een klein scheurtje heeft in de zitting. Ze mogen ook zo verkocht worden. Maar het opnieuw stofferen van de vier zittingen in een meubelstof van onze collectie zit bij de prijs in begrepen. Je hoeft alleen nog maar te kiezen welke kleur. Mocht je voor een stof kiezen die wij niet voorradig hebben kunnen er meerkosten aan verbonden zijn.

Staat: De set verkeert in goede vintage staat, mits de zittingen opnieuw gestoffeerd worden.

VERKOCHT / SOLD