Vintage Teakhouten Deens design fauteuil

Aantal: 1
Land:  Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: F1618

Omschrijving: Mooie teakhouten fauteuil uit Denemarken gemerkt met een Danish Control plaatje. Dit plaatje was bedoelt om de Deense kwaliteit te garanderen bij de export. Dat is ook goed te merken bij deze arm chair. Gemaakt van hoge kwaliteit teak hout en een hoge kwaliteit van vakmanschap. De kussens zijn opnieuw gestoffeerd met een donkerblauwe meubelstof met een motief van zwarte vierkantjes. Het motief is heel minimaal, maar geeft een ontzettend leuk effect. De stoel zit heerlijk door het gebruik van singels, maar ook door de veren in de kussens. Wij geloven er in dat deze fauteuil van een noemenswaardige fabrikant afkomstig is, gezien de kwaliteit en het garantie plaatje, alleen weten wij helaas niet welke. Dat je er een mooi stuk mee in huis haalt is in ieder geval zeker.

Staat: De stoel verkeert in erg goede vintage staat. De kussens zijn opnieuw gestoffeerd.

VERKOCHT / SOLD

Contact