Set van twee rieten Martin Visser SZ01 fauteuils voor Spectrum

Aantal: 1
Ontwerper: Martin Visser
Fabrikant: Spectrum
Land: Nederland
Jaar: Ontworpen in 1960
Artikel nummer: F2193

Omschrijving: Prachtige set van twee SZ01 fauteuils ontworpen door Martin Visser voor Spectrum. Deze fauteuil is ontworpen in 1960 en sindsdien in productie geweest. Wij hebben vernomen dat deze fauteuils uit de eind jaren 70 / begin jaren 80 komen. De afmetingen van het geborsteld verchroomd stalen frame hebben nog de ‘ouderwetse’ hoogte ten opzichte van de modellen vanaf de jaren 90, die drie centimeter hoger zijn. De stoelen zijn 60 cm breed, 65 cm diep en 71 cm hoog. De zithoogte van de fauteuils is 38 cm. Bij voorkeur worden de fauteuils als complete set verkocht.

Staat: Beide fauteuils zijn nog volledig origineel en in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact