Teakhouten Deens design wandsysteem in de stijl van Poul Cadovius

Aantal: 1
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: WA908

Omschrijving: Teakhouten wandsysteem met zwarte staanders uit Denemarken. Deze modulaire wandkast bestaat uit 3 zwart gelakte houten staanders, 5 teak gefineerde planken en een ladenkast. Het systeem is volledig naar eigen smaak in te delen. Alleen de staanders monteer je vast aan de muur, de rest kan per opbergbehoefte veranderen. Het is niet alleen een mooi object in huis, maar ook nog eens heel functioneel. Gebruik deze kast om dingen in op te bergen, of gebruik hem als werkplek. De diepste plank is namelijk 32 cm diep. Het ladenblokje en een andere plank zijn 24 cm diep en de drie overige planken zijn 20 cm diep. Dit wandsysteem is 155 cm breed en de staanders zijn 128 cm hoog.

Staat: De kast vertoond gebruikssporen behorend bij de leeftijd. Hij verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact