Teak Japanse Serie dressoir van Cees Braakman voor Pastoe

 

 

 

Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe
Land: Nederland
Jaar: 1955
Artikel nummer: D2140

Omschrijving: Prachtig minimalistisch en stijlvol dressoir van Cees Braakman voor Pastoe. Dit sideboard komt uit de bekende serie van Pastoe die omgedoopt is tot de ‘Japanse Serie’ door zijn strakke vormen en eenvoud. De kast heeft twee harmonica deuren met het iconische zwarte handgreepje, met daarachter een plank. Het dressoir staat op een elegant minimalistisch zwart stalen onderstel. Wij kunnen geen modelnaam van dit dressoir terugvinden en denken daarom ook dat deze speciaal op bestelling gemaakt is. Ondanks zijn leeftijd is dit dressoir vandaag de dag nog super modern. Het dressoir is 72 cm hoog, 150 cm breed en 45 cm diep.

Staat: Het dressoir verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD