Pastoe TB16 salontafel in Berkenhout van Cees Braakman

Aantal: 1
Fabrikant: Pastoe
Ontwerper: Cees Braakman
Land: Nederland
Jaar: circa 1950
Artikelnummer: T1813

Omschrijving: Deze salontafel is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Cees Braakman voor Pastoe in de jaren 50. Het tafelblad is gemaakt van berken fineer in een mooie driehoekige vorm en staat op drie zwart gelakte uitstaande conische pootjes. Deze tafel kan worden gebruikt als een salontafel, maar ook als bijzettafel bij bijvoorbeeld een of meerdere fauteuils, of als hoek tafel voor bijvoorbeeld een mooie verzameling of planten. Deze tafel heeft een doorsnede van 75 cm en is 50 cm hoog.

Staat: Het tafelblad is door de vorige eigenaar opgeschuurd, waarbij er door het fineer heen is geschuurd op de rand. Wij hebben de tafel een nieuwe afwerklaag gegeven en het zo gelaten, aangezien wij het de tafel niet heel erg vinden misstaan. Tegen meerprijs kan de tafel opnieuw gefineerd worden.

VERKOCHT / SOLD

Contact