Deense teakhouten mid century modern design spiegels

Aantal: Verkocht
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: 2091 2075

Omschrijving: Mooie Deens design spiegels gemaakt van massief teakhout. Deze spiegels hebben een bijzonder vormgeving waarbij de bovenkant breder is dan de onderkant. Alle drie de spiegels hebben dezelfde vormgeving maar een ander formaat. Door de lengte van de eerste spiegel is deze uiterst geschikt om te gebruiken als passpiegel. De andere zijn zeer geschikt voor de slaapkamer, toilet of gang. Of hang ze alle drie samen als kunstwerk aan de muur.
De eerste spiegel is 75 cm hoog en 37 cm breed, de tweede spiegel is 58 cm hoog bij 33 cm breed en de derde spiegel is 46 cm hoog en 30 cm breed.

Staat: De spiegels verkeren in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact