Set van vier Pastoe FT30 eetkamerstoelen van Cees Braakman

 

 

Aantal: 4
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe
Land: Nederland
Jaar: Jaren 50
Artikelnummer:

Omschrijving: Prachtige set van 4 vintage FT30 eetkamerstoelen van Cees Braakman voor Pastoe. Deze stoelen hebben een teakhouten frame en hebben nog de originele zwart skai nep lederen stoffering. De dining chairs zijn niet alleen erg mooi, maar zitten ook nog eens erg comfortabel. De stoelen hebben een totale hoogte van 80 cm en een zithoogte van 45 cm. De stoelen zijn 58 cm breed en 54 cm diep.

Staat:  De stoelen hebben een prachtige patina aan de nagels van de skai bekleding, een fauteuil heeft een gerepareerde beschadiging aan het skai aan de achterzijde, verder is de set in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact