Set van twee Yngve Ekstrom fauteuils model Ruster voor Pastoe

 

Aantal: 1 herenmodel en 1 damesmodel
Ontwerper: Yngve Ekstrom
Fabrikant: Swedese / Pastoe
Land: Zweden / Nederland
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: 1903

Omschrijving: Mooie en comfortabele set van twee Ruster fauteuils ontworpen door de Zweedse ontwerper Yngve Ekstrom voor Swedese en in Nederland verkocht door Pastoe. De set bestaat uit een fauteuil met hoge rug, en een met een lage rug, ook wel heren en damesmodel genoemd. Het originele ontwerp van de Ruster fauteuil was onderdeel van de Mingo serie en ontworpen voor Swedese uit Zweden. Dit model werd vanaf de jaren 60 opgenomen in de Pastoe catalogi onder modelnaam FT07 en FT08.
Deze elegante fauteuils zijn opnieuw gestoffeerd met een turquoise wollen meubelstof met vilt look en het teak houten frame met schitterende driehoekige armleuningen zijn goed schoongemaakt en voorzien van een nieuwe laag olie.

Staat: Deze set is gerestaureerd en dus weer in zeer goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact