Deens design Teakhouten highboard

 

Aantal: 1
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: 1675

Omschrijving: Zeer mooie teakhouten Deens design highboard. Gemaakt van een combinatie van massief teakhout en teak fineer. De kast heeft drie schuifdeuren met achter de eerste twee deuren, twee planken, en achter de laatste deur: een plank, een lade en een spiegel. Onder de schuifdeuren heeft deze kast nog 3 lades. De kast is aan de achterkant gemerkt met SKAB nr 102. Dit Deens design cabinet is net even wat anders dan wat we gewend zijn van de organische Deense kasten, dit model is heel minimalistisch en recht. Hierdoor doet de kast ontzettend modern aan, en dit terwijl hij toch al zeker 50 jaar oud is. Deze kast is 175 cm breed, 112 cm hoog en 44 cm diep.

Staat: De kast verkeert in erg goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact