Mid century modern telefoon tafel en bankje

Aantal: 1
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: 1945

Omschrijving: Super leuk tafeltje, kastje en bankje ineen. Dit tafeltje is van origine een telefoontafeltje van waar je met de vaste telefoon er even lekker voor ging zitten om met je familie of vrienden te bellen. Het wordt daarom ook wel eens roddeltafeltje, telefoonstoel of telefoontafel genoemd. Nu kan je dit leuke setje gebruiken voor in de gang als je je schoenen aan gaat doen, of neem het kussentje weg en gebruik hem als een dressoirtje voor je stereo of televisie. Dit kastje is multifunctioneel, zoals we wel gewend zijn van de meubels uit de jaren 60. Dit meubelstuk is voorzien van een nieuw kussentje met gele wollen Kvadrat Divina bekleding en is 90 cm breed, 57 cm hoog en 45 cm diep.

Staat: Het telefoonbankje verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact