Nisse Strinning wandsysteem voor String Design in Grenen

 

 

Aantal: 1 rek bestaande uit 6 zwarte staanders en 10 planken.
Ontwerper: Nils Nisse Strinning
Fabrikant: String Design AB
Land: Zweden
Jaar: Eind jaren 50.
Artikel nummer: 1809

Omschrijving: Mooi String wandrek van Nisse Strinning. De planken zijn uitgevoerd in gefineerd grenen hout en zijn 78 cm breed. Deze set bestaat uit 3 normale staanders en drie diepe staanders, 6 planken van 20 cm diep en 4 planken van 30 cm diep. Op de foto staat het rekje als een geheel afgebeeld. Het rek zou ook als twee losse rekken opgehangen kunnen worden. Bijvoorbeeld in verschillende ruimtes. Zoals op de foto afgebeeld is het rek 158 cm breed.

Staat: Het Nisse strinning rek heeft op een diepe plank wat zichtbare krassen. Verder is het systeem in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact