Peter Hvidt and Orla Molgaard Nielsen FD451 sofa bed

 

 

Aantal: 1
Ontwerper: Peter Hvidt & Orla Molgaard
Land: Denemarken
Ontworpen in:
 Eind jaren 50
Artikel nummer:
 1804

Omschrijving: Bijzonder mooie slaapbank van Peter Hvidt en Orla Molgaard. Het frame is gemaakt van massief teakhout en is van erg hoge kwaliteit. De bank is door heel slim systeem in nog geen minuut om te toveren tot een eenpersoons bed die ook nog eens heel erg lekker ligt. Deze sofa wordt zelden aangeboden en dit is daarom een unieke kans om een erg elegante designklassieker uit Denemarken in uw interieur te kunnen zetten. De bank is 160 cm breed, 80 cm diep en 77 cm hoog. De zithoogte van de bank is 42 cm.

Staat: Het houtwerk verkeert in zeer goede staat. De kussens zijn bekleed in de nog originele stof, welke er goed uitziet.

VERKOCHT / SOLD

Contact