Tjerk Reijenga voor Pilastro wandmeubel

 

Aantal: 1
Fabrikant: Pilastro
Ontwerper: Tjerk Reijenga
Land: Nederland
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: 1792

Omschrijving: Kleurrijk Pilastro wand systeem ontworpen door Tjerk Reijenga in 1960. Zeer mooi Nederlands modernistisch ontwerp. Dit metalen industriële design wandrek bestaat uit 5 witte metalen staanders, 5 planken in rood, geel zwart en wit, een geperforeerd metalen magazine plank, een bureau element met lade, een kastje met twee schuifdeuren, een lichtbak en een rood geperforeerde opbergbakje. Bijzonder aan dit setje zijn de zeldzame elementen als de lichtbak, de magazineplank of het opbergvakje. De planken zijn 73 cm breed. Het rek zoals afgebeeld op de foto is 224 cm breed en 100 cm hoog.

Staat: Het wandsysteem heeft wat minimale slijtage aan de lak. Verder verkeert de set in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact