Alvar Aalto Beehive lamp van Artek model A331

Aantal: 1
Ontwerper: Alvar Aalto
Fabrikant: Artek
Land: Finland
Artikel nummer: 1748

Omschrijving: Prachtige klassieker ontworpen door Alvar Aalto in 1953. Ook bekend als de Beehive. Deze lamp werd voor het eerst geïntroduceerd als onderdeel van de inrichting van de Universiteit van Jyväskylä en is sindsdien een van Artek’s meest iconische lampen.
De lamp heeft een structuur die ervoor zorgt dat het licht diffuus door de messing elementen die de wit gelakte aluminium platen sluiten te laten schijnen. Dankzij het messing, krijgt het licht een warme gloed. De lamp is 30 cm hoog en heeft een diameter van 33 cm. De lamp kan een max wattage verdragen van 75 w en heeft een standaard E27 fitting. De elegante Beehive is een smaakvolle aanvulling op elke kamer.

Staat: Deze lamp is nieuw.

VERKOCHT / SOLD

Contact