Arne Jacobsen set van vier vlinderstoelen in teak

Aantal: 4 stoelen.
Ontwerper: Arne Jacobsen
Fabrikant: Fritz Hansen
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 50
Artikel nummer: 1259

Omschrijving:  Zeer mooie eetkamerset ontworpen door Arne Jacobsen en geproduceerd door Fritz Hansen in de jaren 50. We hebben deze set van de dochter van de eerste eigenaar gekocht, die hem eind jaren 50 heeft gekocht. De tafel is in het bezit van een oud stickertje en de stoelen hebben het metalen afdekplaatje. De ronde teak gefineerde tafel met model nummer 3600 zie je niet vaak, in combinatie met de teakhouten vlinderstoelen is dit een erg mooie set. De tafel heeft een diameter van 120 cm en is 68 cm hoog. De stoelen zijn in totaal 75 cm hoog en hebben een zithoogte van 43 cm

Staat: De tafel is in een goede staat. De stoelen laten op twee modellen een beetje verkleuring op het zitvlak zien. Verder zijn ze nog erg stevig en in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact