Pastoe Berkenserie CB06 cabinet Cees Braakman

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe Utrecht
Jaar: Jaren 50
Artikelnummer: 103

Omschrijving: Cabinet model CB06 ontworpen door Cees Braakman voor Pastoe. Dit wandmeubel is afkomstig uit de berkenserie en heeft prachtige u vormige luspoten. Deze kast heeft een prettig formaat waarbij hij groot genoeg is om een hoop in op te bergen, maar toch klein genoeg om hem op meerdere plekken in huis kwijt te kunnen. Achter de twee deuren bevinden zich twee lades en een plank. Deze design klassieker is 119 cm hoog, 88 cm breed en 45 cm diep.

Staat: De kast was helaas roze overgeschilderd. Wij hebben deze laklaag verwijderd. Op een paar plekjes is de lak niet uit de nerven gekomen. Verder is de kast in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact