Deens Teakhouten Royal System wandsysteem van Poul Cadovius

 

Aantal: 1
Ontwerper: Poul Cadovius
Fabrikant: Royal System
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: 1561

Omschrijving: Erg mooi wandsysteem gemaakt van teak ontworpen door Poul Cadovius voor Royal System Denmark. Deze wandkast bestaat uit 3 houten staanders, 6 planken van 20 cm diep, en een prachtig zwevend dressoir. Het dressoir heeft drie schuifdeuren, met daarachter een plank en twee lades. Deze kast verbind de twee delen prachtig met elkaar en zie je niet erg vaak. Dit systeem is makkelijk naar eigen smaak in te delen. Het is niet alleen een prachtig object in huis, maar ook nog eens heel functioneel.
De totale breedte van de kast zoals afgebeeld op de foto is 162 cm.

Staat: De set verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact