Twee rotan fauteuils in de stijl van Paul McCobb

Aantal: 2
Ontwerper: Toegeschreven aan Paul McCobb
Land: Amerika
Jaar: Jaren 50.
Artikel nummer: 1591

Omschrijving: Twee gevlochten rotan stoelen op zeer mooie minimalistische zwart metalen pootjes. De stoeltjes zijn zeer mooi gemaakt, zelfs de zithoek is verstelbaar door middel van een schroefdraad welke aan de achterkant is aan te draaien. Een van de twee fauteuils heeft op drie plekjes wat rotan verloren, maar dit doet net af aan de stevigheid van de stoel. De stoelen komen uit de Mid Century Modern periode en zijn op internet veelal toegeschreven aan de Amerikaanse ontwerper Paul McCobb. De stoelen zijn 76 cm hoog en hebben een zithoogte van 41 cm.

Staat: Een van de twee fauteuils heeft wat kleine stukje rotan verloren. De andere fauteuil is in een goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact