Max Sauze bijzettafels model Isocele

Aantal: 1 set nestingtables bestaande uit drie bijzettafels
Ontwerper: Max Sauze
Fabrikant: Max Sauze Studio
Jaar: Jaren 70
Artikel nummer: 1193

Omschrijving: Mooie set bijzettafels ontworpen door Max Sauze en gemaakt van grijs draadstaal en glazen tafelbladen. De glazen tafelbladen liggen los op het frame wat de lijnen strak en simpel houdt. Vooral het kubistische lijnenspel is echt prachtig aan deze tafels. Behalve dat ze erg mooi zijn, zijn ze ook multifunctioneel. Je kunt ze onder elkaar geschoven neerzetten, maar ook alle drie los in de ruimte als je ergens ineens een bijzettafel nodig hebt of bijvoorbeeld een plantentafeltje. Je kunt ze ook neerzetten als een groepje en gebruiken als salontafel. Mogelijkheden genoeg.

Staat: Het mimisetje is in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact